בליטה תת עורית באזור הפאות ליד תנוך האוזן. חייבת תשובה בדחיפות.

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

04/02/2022 | 21:06 | מאת: בליטה תת עורית באזור הפאות ליד תנוך האוזן

שלום, בזמן האחרון אני מרגישה באזור הפאות בצד ימין ליד תנוך האוזן בליטה תת עורית בצורה עגולה. האם בליטה זו מסוכנת? מהי בליטה זו ומהו מקורה של בליטה זו? האם זוהי בלוטת לימפה מוגדלת, ציסטה או שמא מדובר בגידול? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי, תודה🙏

שלום! בליטה באיזור המתואר יכולה להיות בלוטה השייכת לעור (זקיק שיער, בלוטת חלב וכו), בלוטת לימפה, גוש בבלוטת הרוק, ועוד ועוד...לא ניתן על סמך המידע הנ"ל לאפיין את הבליטה המתוארת. עליך לפנות לרופא אאג לבירור.

מנהל פורום בלוטות הרוק