הפרשה מוגברת של רוק, במיוחד בבוקר

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

15/11/2021 | 22:18 | מאת: דן

שלום, מאז ומתמיד הייתה לי הפרשת רוק מוגברת. בזמן האחרון זה התגבר ממש, במיוחד בבוקר. בנוסף, בשבועות האחרונים נוצרה לי בליטה אנטריורית לאוזן ימין. לפעמים היא שטוחה ולא מורגשת, ולפעמים (כמו עכשיו) היא בולטת ומורגשת. האם יש קשר בין הדברים? מה ההמלצה לעשות עם כל אחד (ואולי עם שניהם) מהדברים?

דן שלום! איני רואה קשר בין התלונות. ככלל, הפרשת רוק מוגברת הינה בעיה נדירה. ממליצה לפנות לבירור מומחה למחלות בלוטות הרוק. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק