פענוח בדיקת אולטרה סאונד צוואר ובלוטות הרוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

21/09/2021 | 10:22 | מאת: בר

בוקר טוב דוקטור בת 47 לפני כשלושה שבועות התחילה הפרשת רוק מוגברת פניתי לרופא אף אוזן גרון נשלחתי לבדיקת אולטרה סאונד צוואר ובלוטות הרוק אשמח לשמוע ממך הסבר על תוצאה שאינה תקינה מכיוון שהרופא שלי יהיה רק בעוד כחודש בפרוטיס מימין הודגם מוקד היפוקואי בגודל 0.6 ס"מ אשמח לדעת מה המשמעות אני בלחץ כל שאר הבדיקה תקינה תודה רבה על העזרה

בר שלום! אין קשר בין הפרשת רוק מוגברת לכאורה, לבין הממצא המתואר. קשה לדעת על סמך האמור לעיל כיצד להתייחס לממצא הנ"ל. בכל מקרה, מדובר בממצא קטן מאד, ולהערכתי, מומלץ לחזור על בדיקת אולטראסאונד בעוד מספר חודשים. אנא פני להמשך מעקב רופא אא"ג.

מנהל פורום בלוטות הרוק