בלוטת רוק מוגדלת. תשובות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

08/07/2021 | 10:36 | מאת: גלית

שלום רב, שאלתי בנוגע לאימי. יש לה בלוטת רוקק מוגדלת ו היא במעקב .. לפני יומיים עשתה אולטרסאונד והתוצאה היא: הרחבה של צינורות הרוק בבלוטת הרוק התת ליסתית מצד שמאל ביחס לבדיקה הקודמת .. רציתי לשאול כיצד אפשר לטפל בכך. הפנו אותה לא.א.ג. ומה ההשלכות? אימי בת 75. תודה מראש גלית.

גלית שלום! הרחבה של צינורות הרוק מעידה על תהליך חסימתי, או על תהליך דלקתי ממושך בבלוטה. לאחר בירור מתאים, הטיפול המקובל הוא, לרוב, טיפול אנדוסקופי, שבו אנו שוטפים ו"מנקים" הבלוטה, ומחדירים חומר אנטי-דלקתי. אנא פנו למומחה לטיפול בבלוטות הרוק.

מנהל פורום בלוטות הרוק