נגע ציסטי 4 מ"מ בפרוטיס שמאל

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

05/06/2021 | 14:14 | מאת: דורית

בבדיקת אולטראסנד לשם מעקב קשריות בבלוטת התריס. בהקשר לבלוטת הרוק נכתב - לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר משני הצדדים . בפרוטיס שמאל נגע ציסטי 4 מ"מ. פרות c ימני בבלוטת רוק תת ליסתית ללא ממצא פטלוגי. אני מודאגת מהנגע 4 מ"מ בפרוטיס שמאל. מה זה אומר ואיזו בדיקות צריך לעשות בעקבות זה?

דורית שלום! ממצא כפי שתיארת בבדיקת סונר מקרית וחד פעמית הוא לרוב חסר חשיבות. יש לחזור על בדיקת סונר בעוד מספר חודשים.

מנהל פורום בלוטות הרוק