הפסקת רוק בפהללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

12/02/2021 | 15:16 | מאת: קלרה

שלום יש לי הפסקת רוק בפה ויובש קשה גם בעיניים באף בפה בשפתיים בכל העור גם בפיסורה בוולווה שיניי כואבות מאד מהחומציות שיש כל הזמן בפה מה ניתן לעשות לא מסוגלת לקחת התרופה סלגן עבור יצירת רוק מה עוד ניתן לעשות ?מתקשה מאד בעיכול בבליעה כאבים במעיים בכל הגוף מהיובש

קלרה שלום! איני רואה קשר בין שלל תלונותיך. סלאג'ן הינה תרופה יעילה מאד למקרים מתאימים, ומידה וקיימת תת פעילות של בלוטות הרוק אני ממליצה בחום לשלב טיפול בסלאג'ן ותחליפי רוק כמו ג'ל ביוטן. אנא פני למרפאות פה ולבת העוסקות ברפואת הפה. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק