תחושת יובש בפה ולשון לבנה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

08/02/2021 | 22:10 | מאת: אוריאן

שלום רב דוקטור , אני בחור בן 26 מעשן כ 5 סיגיריות במקסימום ביום . בחור בריא , סטודנט ומתפעל את מהלך חיי היום יום שלי. במשך כשנתיים אני סובל מתחושת בחילות + צרבת בחלל הפה , הופנתי לגאסטרולג שביצע גסטרוסקופיה ולא מצא כלום מלבד GERD הייתי אצל רופאת אף אוזן גרון גם כן שבדקה את חלל האף דרך סיב אופטי ואמרה כי היא רואה אודם קל בעקבות הריפלוקס . אני מטופל על ידי כדורי אומפרדקס ( יש לציין שאני לוקח את זה מתי שיש לי תסמינים לצרבת ) כבר כחודשיים אני סובל מתחושת יובש בפה שבאה והולכת , שוטף את הפה פעמיים ביום עם מי מלח ואין הטבה . מה עליי לעשות ? האם הדבר מסוכן ?

אוריאן שלום! ממליצה לפנות לבדיקת רופא פה ולסת/רפואת הפה. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק