שלום ד״ר,אשמח שתענה לי בדחיפות-עודף רוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

06/02/2021 | 22:29 | מאת: אנונימי

שלום ד״ר,מזה יומיים שאני צריך לירוק ללא הפסקה כיוון שכל כמה שניות הפה שלי מתמלא ברוק וכאשר אני בולע אותו נהיים לי עקצוצים עזים,חשוב לציין שאני סובל מנדודי שינה מזה כמעט שנה. בנוסף לכך,סובל מכאבי בטן מצד ימין ושמאל למטה,שלשולים וגזים מרובים,זה רק הולך ומחמיר... אני אלך מחר על הבוקר לרופא לבדיקה אך אשמח לברר אם זוהי נשמעת בעיה רצינית שחייבת טיפול מיידי ולא כדאי לחכות למחר. תודה לך

שלום! איני מכירה תופעה כפי שאתה מתאר. יתכן כי מדובר בבעיה ממקור ראשוני של מערכת העיכול. אנא פנה לרופא המשפחה לבדיקה כללית.

מנהל פורום בלוטות הרוק