חולשה ויובש פה בלילה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

15/01/2021 | 08:19 | מאת: אני

שלום אימי בת 65 סובלת מספר שבועות מחולשה שבאה והולכת. בדיקות דם תקינות מלבד עמילאז בדם(137) בנוסף מתלוננת על יובש בפה בלילה. קיבלה חיסון קורונה מנה ראשונה לפני מספר שבועות. האם התופעות יכולות להתאים לבעיה בבלוטות הרוק,תופעות לוואי של החיסון? תודה רבה

אני שלום! איני רואה קשר של ממש בין שלל התלונות. רמת עמילאז גבוהה בדם, בהנחה וזהו הממצא היחיד, דורשת בירור נוסף- אצל רופא המשפחה. לגבי תופעות הלוואי מחיסון קורונה- אנא פני למוקדי המידע הרלוונטיים .בהצלחה!

04/05/2023 | 21:03 | מאת: רועי

יש לי בדיוק אותו סיפור, מצאת בסוף את הבעיה?

מנהל פורום בלוטות הרוק