בת 28 עם בעיות בשיניים שלא היה בעבר

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

09/01/2021 | 22:07 | מאת: לוברבום

שלום וברכה שבוע טוב התייעצתי עם רופא מומחה במרפאה שלכם לגבי בעיה של הפה הוא אמר לי שלפעמים יכול להיות בעיה שלקוחים תרופות פסיכיאטריות ואז זה מגיע לבעיה של כמות מוצמצת של רוק בפה וזה גורם ליובש בפה אני אחראית מאוד על החיים שלי ואני מצחצחת לפחות פעמיים ביום את שיניי והרופא שיניים אמר לי שיש לי עוד טיפולים לעשות אני ממש לא רוצה שכל הפה שלי יהיו עם סתימות של שיניים האם שי פתרון שאני לא אצטרך להגיע למרפאת שיניים כל כך הרבה זמן גם בגלל המעקב אחרי השיניים וגם בגלל העליוות כספיות שהטיפולים דורשים תודה רבה

שלום! ישנן מספר סיבות להפחתת כמות הרוק במטופלים הנוטלים תרופות פסיכיאטריות. כמובן, שלא ניתן לדעת מה הבעיה העיקרית במקרה שלך ללא בדיקה גופנית. בעקרון, ישנם תחליפי רוק ותרופות המגבירות את הפרשת הרוק- אך יש לטפל כל מקרה לגופו. ממליצה לפנות למומחה לרפואת הפה (פה ולסת). בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק