רוק סמיך וצמיגי לילדה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

27/12/2020 | 16:32 | מאת: מעין

לבתי בת ה-6 רוק צמיגי מאוד. זה לא מפריע לה, אבל בעת הצחצוח אני רואה שהרוק מאוד צמיג ונשארים "חוטי" רוק מהמברשת כשאני מצחצחת לה את הלשון. גם נדרשה להרבה סתימות לאחרונה. רציתי לשאול האם רוק סמיך כל כך הוא בעייתי ואם כן האם דורש טיפול.

מעיין שלום! קשה לומר, על סמך התיאור שלך, האם אכן מדובר ברוק שאינו תקין. מרבית רופאי השיניים ידעו להעריך את חלל הפה והרוק בצורה מספקת, כדי לדעת אם יש צורך להפנותך לבדיקות נוספות. כמו כן ניתן לפנות למרפאות "רפואת הפה". בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק