דלקת בבלוטות הרוק עמילאז 1667

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

17/12/2020 | 18:18 | מאת: מיכל

שלום בת 60 אתמול התנפח לי הלחי בצג ימין קרוב לאוזן עם כאבים ומתח. בבוקר הנפיחות ירדה כאבים של מתח נשארו בבדיקה עמילאז 1667. נתנו לי אומגנטין ואמרו שיש לי זיהום בבלוטות הרוק. 1. האם זה קשור לנגיף החזרת? והאם זה מדבק? 2. איך מורידים את העמילאז מה מותר/אסור לאכול עו מה לעשות. תודה

מיכל שלום! הממצאים מתאימים לתהליך זיהומי בבלוטת הפרוטיס, אוגמנטין הוא טיפול ראשוני מתאים אך יש לברר מדוע קרה הזיהום. עמילאז ירד לאחר חלוף התהליך הדלקתי החריף. עליך לפנות לבדיקת מומחה בלוטות הרוק. רפואה שלמה!

מנהל פורום בלוטות הרוק