צורך פתאומי לבלוע רוק כל הזמן

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

19/06/2020 | 12:47 | מאת: שילת

שלום רב, אתמול בלילה אכלתי כריך והרגשתי שאיזשהו פירור נתקע לי בגרון אך כנראה עבר אח"כ, מאז אני מרגישה כל הזמן צורך לבלוע רוק באופן בלתי פוסק, כאילו הרוק לא עובר בעצמו באופן טבעי ומצטבר בפה, יש לי תחושת גרוי בלוע, בחלק בלסת העליונה שמעל הלשון וגם מעט כאב כשאני בולעת, הצורך הזה לבלוע את הרוק כל הזמן ממש מטריד ומקשה עלי לישון ולדבר וגורם לי גם להשתעל, כאילו משהו מפריע, האם יש סיבה לדאגה? האם זה אמור לעבור? בת 34, בריאה בד"כ תודה

שילת שלום קשה להתייחס לתלונתך בלי בדיקה גופנית. במידה ועדיין מרגישה שמשהו תקוע בגרונך, אנא פני לבדיקת רופא אא"ג.

מנהל פורום בלוטות הרוק