גוש חוזר בלשון שכבר נותח בעבר

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

16/06/2020 | 00:43 | מאת: עופר

לפני כחמש עשרה שנה הסרתי גוש פירומה, מנשיכות בלשון, הגוש בצבע ורקמה ופתולוגיה רגילה כמו רקמת הלשון. כנראה שנשאר חלק מסוים מורם בקדמת הלשון. לפעמים זה מעט מורגש ומפריע, אבל בדרך כלל לא. לעיתים נדירות אני יכול לנשוך את זה וזה מדמם. תור ללסת הוא של חצי שנה או שנה, זה לא נראה דחוף ונבדק על ידי רופא שיניים. מה שרציתי לשאול אם יש נטייה לגוש כזה לחזור שוב? תודה.

נא להפנות השאלה לפורום פה ולסת

17/06/2020 | 14:44 | מאת: עופר

לא מצאתי כזה פורום בדוקטורס, יש פורום אחר שאפשר להתייעץ בו בדוקטורס?

מנהל פורום בלוטות הרוק