מספר בלוטות מתחת ללשון

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

15/06/2020 | 01:11 | מאת: אנה

שלום ד"ר. הבחנתי במספר בלוטות מתחת ללשון, לא קשות במיוחד וכואבות לעיתים רחוקות. רופא השיניים טוען כי מדובר בבלוטות רוק חסומות אבל האבחנה שלו לא חד משמעית. אני קצת בלחץ כי מדובר במספר של בלוטות והנפיחות לא יורדת כבר תקופה (לפחות שנה), אני שמה לב לבלוטות רק מידי פעם שהן מתחילות לכאוב. האם הגיוני שבלוטות יכולות להיות נופחות לתקופה ארוכה כזו? אודה לתשובה. תודה

אנה שלום! איני מכירה מצב של "מספר בלוטות רוק נפוחות" מתחת ללשון. אנא פני לבדיקת מומחה פה ולסת.

מנהל פורום בלוטות הרוק