נגעים ציסטיים בפרוטיס

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

06/06/2020 | 21:55 | מאת: שרונה

מזה כשבועיים חשה בנפיחות כואבת ומעין גוש קשה ורגיש למגע מאחורי אוזן שמאל. בבדיקת אולטרסאונד שביצעתי התגלו נגעים סיצטיים קטנים על פרוטיס שמאל. ללא ממצאים נוספים. הופנתי לבירור אצל רופא א.א.ג אשמח לדעת מה הטיפול? ועל מה מלמדים הממצאים? תודה

שרונה שלום! נגעים בעלי אופי ציסטי בפרוטיס, יכולים להעיד על תהליך דלקתי כרוני בבלוטה. עם זאת, גוש נוקשה כמו שאת מתארת מחייב בדיקה של מומחה לבלוטות רוק. כמובן שאין אפשרות לדון על טיפול, לפני בדיקה מתאימה ואבחון. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק