ציסטה בבלוטת הפרוטיס

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

24/05/2020 | 22:01 | מאת: יוליה

שלום, אשמח להדרכה. בתשובת אולטרסאונד נמצא ציסטה 0.6 ס"מ בבלוטת הפירוטיס בצד שמאל. האמת כל הזמן הלימפות היו קצת מוגדלות דווקא בצד ימין ולכן הופנתי לבדיקה, וכל הצד ימין של הצוואר נראה תקין. הופיעו לי גם פצעים בקצה הלשון, לא נראים כמו אפטות.

יוליה שלום ציסטה בודדת בבלוטת הפרוטיס, כפי שתיארת, הינה ממצא חסר חשיבות בפני עצמו. לגבי בלוטות הלימפה המוגדלות בצוואר והפצעים בפה- עליך לפנות לבדיקת ובירור רופא אא"ג. בהצלחה.

מנהל פורום בלוטות הרוק