בליטות קטנות בפה זו אחר זו

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

26/04/2020 | 11:42 | מאת: 💕🌸oryan swissa🌸💕

היי יצא לי 2 בליטות על הלשון בצידו הימני של הפה הבליטות קטנות עומדות זה מאחורי זו צבען כצבע הלשון הם רקות לא כואבות ולא שורפות הייתי אצל אף אוזן גרון שהבחנה שלן הייתה שן חדה נפוצות אותם ונתן לי טיפול משחה אורוקוטe נורא קשה למרוח אותה בגלל שהבולטות בחלק הפנימי של הפה אתמול בדקתי לראות אם יש שינוי ויש לציין שמחר יעברו 21 יום של מציאת הבליטות בפה וגיליתי שבצד שמאל של הלשון מגביל לביליטןת בצד ימין יצא גם שם נורא נבהלתי ונכנסתי לחרדות ואז עם פנס ראיתי שיש גם הלשון בצד שמאל כמעט באמצע עוד גבשושית אבל שטוחה יותר ובלוע עוד בליטה אני נורא דואגת ולא יודעת מה לעשות במיוחד בשל מצב הקורונה חסר לי בגוף b 12 אם זה עוזר ואני לא שותה כמו שצריך אני ממש מפחדת ולא יודעת מה לעשות האם זה משהו מסוכן? שוב אני מציינת הבליטות קטנות צמודות לדאוג? אשמח אם תענה לי תודה מראש (אני בת 21) אם זה עוזר במשהו

שלום! הפורום עוסק במחלות בלוטות הרוק אנא הפני השאלה לפורום פה ולסת

מנהל פורום בלוטות הרוק