בלוטות רוק-פרוטיס דו צדדי

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

23/02/2020 | 19:13 | מאת: רוני

שלום, יש לי נפיחות בבלוטות הרוק פרוטיס בשני הצדדים ללא כאב, לפי מה שהבנתי זה יכול להגרם מבולמיה.. מה אפשר לעשות שיוריד את הנפיחות? תודה רבה

רוני שלום בולימיה גורמת להגדלה של בלוטות הרוק ולא לנפיחות. הפסקת ההקאות יכולה להביא לנסיגה בגודל הבלוטות. ולעיתים ניתן לסייע גם באמצעות שטיפות של הבלוטות באנדוסקופיה. אך במידה וההקאות נמשכות, אין אמצעי מקובל לטיפול בבעיה זו. אנא פני לתמיכה וטיפול בבעיה הראשונית (הבולימיה).

מנהל פורום בלוטות הרוק