נפיחות לא כואבת בבלוטות רוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

06/01/2020 | 12:04 | מאת: מרים

הי, כבר בערך שנה ששמתי לב שהבלוטות רוק שקרובות לאוזן נפוחות, הם לא כואבות אך נפוחות. מה יכולה להיות הסיבה? ולאיזה רופא צריך לפנות לטיפול? תודה רבה

מרים שלום בסמוך לאוזן יש מבנים ואיברים נוספים, לא רק בלוטות רוק. אם קיימת בעיניך נפיחות קדמית לאוזניים, מומלץ לפנות באופן ראשוני לרופא המשפחה או לרופא אא"ג להתרשמות. במידה והרופא יחשוב שמדובר בנפיחות- יעשה את הבירור המתאים או יפנה אותך לגורמים הרולוונטיים. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק