us פרוטיס וכאבים ממושכים ללא ממצאים

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

19/11/2019 | 17:24 | מאת: מוריה

היי במשך שלושה חודשים כאבי ראש גרון צוואר חלל פה לוע וחזה לאחר אינספור בדיקות בינהן א.א.ג fol תקין us בלוטות התריס תקין mri ראש תקין צילום לסת בדיקת חלל הפה במרפאת פה ולסת עשיתי us לפרוטיס והתגלו שתי ציסטות בשתי צידי בלוטות הפרוטיס האם זהו ממצא מדאיג? האם ייתכן שהיצסטות הן הסיבה לכאבים?יש לציין כי הכאבים לא קבועים באים והולכים לפעמים ימים ברצף ולעפמים לא כואב בכלל ..אשמח למענה

מוריה שלום! לא ניתן לקבוע על סמך במידע שנתת, באיזה סוג של ציסטות מדובר. מה שסונר מגדיר כציסטה בפרוטיס יכול להיות משויך לשלל בעיות בבלוטות הרוק, וגם יכול להיות ממצא סתמי וחסר חשיבות. בכל מקרה, איני רואה כל קשר בין ציסטות בפרוטיד לכאבים שאת מתארת. יש להבדק ע"י מומחה לבלוטות הרוק. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק