נפיחות בשפה תחתונה שלא עוברת

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

21/07/2019 | 14:15 | מאת: עופר

שלום, כבר חצי שנה אני סובל מנפיחות בשפה תחתונה - כמו ג'ולה מודלקת אדומה וכואבת. רופא אמר שזה כנראה בלוטת רוק שנחסמה, ואמר שאפשר לנתח אבל לא כדאי. מאז זה כמעט לא משפתר. כשזה כבר טיפה יורד - אני נושך בטעות - וזה מתנפח שוב. זה מכוער, כואב, מציק ונתסכל. מה עושים??? מה זה יכול להיות ואיך מטפלים??

עופר שלום! יתכן כי אתה סובל ממוקוצלה- תהליך חסימתי-ניווני של בלוטת רוק זעירה בשפה התחתונה. עליך להבדק ע"י מומחה למחלות בלוטות רוק או כירורג פה ולסת. אם הבעיה אכן קיימת כחצי שנה, יש בהחלט מקום לטפל באופן כירורגי- מדובר בהליך פשוט בהרדמה מקומית במרבית המקרים.

מנהל פורום בלוטות הרוק