נפיחות פנימית לאחר ניתוח להוצאת אבנים

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

26/06/2019 | 08:19 | מאת: ענת

שלום רב, אמי כחודש לאחר ניתוח להוצאת אבנים מבלוטות הרוק (כולל הוצאת בלוטת רוק אחת) אמנם חיצונית נראה תקין בפנים מרגישה נפיחות ורגישות גבוהה מאוד. הרופא טוען שהכל בסדר.. אבל אמי חוששת.. האם זה סביר שיש עדיין נפיחות וגודש פנימי ? תודה מראש

ענת שלום. לאחר הוצאת אבנים מבלוטת רוק, לעיתים הבלוטה אינה מתאוששת היטב, ונותרת מעובה ונפוחה. במרבית המקרים בעיה זאת משתפרת עם הזמן. השארו במעקב מומחה לניתוחי בלוטות רוק .

מנהל פורום בלוטות הרוק