כתם לבן בחלל הפה, מה זה יכול להיות?

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

04/06/2019 | 22:21 | מאת: Orpaz

הופיע לי היום (4/6/19) מן כתם לבן בחלל הפה, אני בת 16 ואני משתדלת לשמור על הפה שלי נקי. התזונה שלי לא בדיוק הכי תקינה, אבל התחלתי לאכול ירקות בזמן האחרון. קראתי מאמרים וראיתי שזה עלול להיות גידול.. ממאיר.. אני לא יודעת מה לעשות תיאור של הכתם: לא כואב, נראה כחלק מחלל הפה (איפה איזור הלחיים, בצדדי הפה) רק בצבע לבן וכנראה עשוי משכבה דקה. מה זה יכול להיות ואיך אני אמורה לטפל בזה?

אורפז שלום! הפורום עוסק במחלות של בלוטות הרוק. אנא הפני השאלה לפורום פה ולסת/רפואת שיניים.

מנהל פורום בלוטות הרוק