בלוטה מתחת ללסת אשמח לעזרה בנושא

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

21/05/2019 | 00:23 | מאת: יעקב

היי לפני כמה חוד' הופיעה לי בלוטה גדולה מתחת ללסת בצד ימין היא ממש צמודה לקצה הימני .לא כואבת ואפשר להוזיזה . הלכתי לרופא והוא נתן לי אנטיביוטיקה שבוע ימים והיא לא ירדה היא עדיין נפוחה מה יכולה להיות הסיבה ? יש לציין כי היה לי דלקה לפני כשנה בשן באותו צד אבל לפי מה שהבנתי אם עדיין היה דלקת הבלוטה היתה אמורה לכאוב?? אבל היא לא כואבת. אשמח לתשובה

יעקב שלום! באיזור הצוואר העליון קיימים מבנים אנטומיים שונים. בלוטות רוק, בלוטות לימפה ועוד...קשה לדעת, ללא בדיקה, במה מדובר. אם אכן ישנו גוש בצוואר-אנא פנה בהקדם לבדיקת אף אוזן גרון חוזרת. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק