נזילת רוק בזוויות הפה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

19/05/2019 | 18:47 | מאת: ניק

אני באמצע תהליך של טיפול שיניים אסטטי של ציפויי שיניים. כרגע אחרי השחזה של השיניים הקדמיות והכנתם לציפויים קבועים (כרגע אני עם זמניים). לאחר הטיפול האחרון החלה תופעה של הצטברות רוק בזוויות הפה ובחניכיים למעלה. בעיקר במהלך דיבור ובאמצע אכילה. כך שצריכה לעזור כדי לנקז את הנוזלים.מה יכולה להיות. הסיבה ואיך פותרים? שוב זה קרה אחרי טיפול השיניים

ניק שלום! הפורום עוסק במחלות של בלוטות הרוק. אנא הפנה את השאלה לרופא השיניים המטפל בך, שביצע את הפרוצדורה.

מנהל פורום בלוטות הרוק