סיוע בפענוח בדיקת mri

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

18/02/2019 | 03:41 | מאת: שירי

שלום רב, מזה מספר חודשים אני מרגישה נפיחות בצד שמאל של הצוואר מתחת לאוזן , נשלחתי לבדיקת mri ובפענוח רשום ״באיזור סובמנדיבולרי שמאלי בלוטה תקינה במורפולוגיה בגודל 6*18 מ״מ סדרה תמונה 9 מעט גדולה מצד ימין״ אשמח לדעת מה זה אומר? ואם זה נורמלי שבלוטה אחת גדולה מהשנייה?

שירי שלום! חשיבות הממצא בMRI לא חד משמעי. יותר חשוב לדעת מה הממצאים בבדיקה הרפואית. כלומר, האם בבדיקה רפואית ניתן להתרשם מליקוי בבלוטות הרוק. ממליצה לפנות למומחה בענין. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק