בלוטה בלחי למטה מודאגת

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

30/01/2019 | 18:43 | מאת: חן

היי,לפני כמה חודשיים הבחנתי בבלוטה קטנטונת בלחי שמאל למטה ממש קצת מתחת לשיניים התחתונות.(בטוחה שלא מזיהום כי לא קרה לי כלום והיא לא כואבת והא שם כנראה הרבה זמן עוד לפני שהבחנתי בה)היא ממש ממש קטנה וזזה אני ממש מזיזה אותה ומשחקת איתה.היא לא נראת לעיין רק שנוגעים וממש תריך לחפש אותה, זה איזור של בלוטת רוק? הופנתי לאולטרסאונד ואני ממש בלחץ מה זה יכול להיות?

30/01/2019 | 18:50 | מאת: חן

ביצעתי אולטרסאונד צוואר והכל היה תקין לגמרי כולל הבולוטות רוק שם.

חן שלום! אני מניחה שאת מתכוונת לחלק הפנימי של הלחי- בתוך חלל הפה. יתכן כי מדובר בפיברומה- תהליך שפיר עגול, היכול לפעמים להופיע מתחת לציפוי חלל הפה. ממליצה להבדק ע"י רופא פה ולסת.

ראי להלן

מנהל פורום בלוטות הרוק