5 שנים סובל מיובש וטעם מר בפה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

11/11/2018 | 07:46 | מאת: Yoni

היי. אני כבר לא יודע למי לפנות. אני בן 20, סובל כבר חמש שנים מטעם מר בפה, יובש וריח לא טוב. כל זה מלווה אותי 24/7 ביממה. כבר יצאתי משפיותי. הייתי אצל כל כך הרבה רופאים ואף אחד לא יודע במה מדובר. אם אפשר בבקשה הכוונה ויעוץ מה לעשות, לאיזה רופאים כדאי ללכת, אילו בדיקות מומלץ לעשות. תודה

14/11/2018 | 20:53 | מאת: ד״ר גל אבישי

יוני שלום, ממליץ לך לפנות למרפאה לרפואת הפה, רצוי במוסד אקדמי כמו אוניברסיטת תל אביב אח האוניברסיטה העברית בהדסה עין כרם.

מנהל פורום בלוטות הרוק