התעבות קונכות תחתונות ושינויים אזומטריים ברירית האף

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

03/06/2018 | 19:48 | מאת: דרור

שלום רב. בני עשה צילום מערות האף ונקבע לו תור ליחידת אף וסינוסים בבלינסון מפני שהרופא הבודק אמר שאין לו יכולת לפתור את הבעיה שיש לו. משך הזמן שחלף מהצילום ועד מועד הבדיקה הינו כחצי שנה. קופת החולים בו הוא מבוטח היא הכללית. האם יש דרך לטיפול מהירה יותר? הבן מתגייס בעוד כחודש וחצי לצבא. הבעיה שאובחנה: התעבות קונכות תחתונות שינויים אזומטריים ברירית האף אין רגישות מעל מערות האף. יש לבני אף סתום פעם בצד ימין ופעם בשמאל ומנוזל תמידי. בהנחה וצריך לנתח מה משך ההחלמה? והאם באופן פרטי יהיה מהיר יותר תודה.

דרור שלום! עושה רושם שההתלבטות העיקרית שלך היא מנהלתית- קיצור זמן עד הניתוח וכו. לצערי הרב אין ביכולתי לתרום לפתרון ההתלבטות. עליך לפנות לגורמים המנהלתיים של כללית ו/או רפואה פרטית ככל שמתאפשר לך. כאשר תאתר ותחליט על רופא מנתח תוכל לשאול אותו פרטים על תהליך הניתוח וההחלמה, הדבר שונה ממנתח למנתח. בהצלחה רבה!

מנהל פורום בלוטות הרוק