יובש בפה לשון לבנה רוק קצפי אני בן 44

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

09/04/2018 | 14:57 | מאת: אבי

מזה כ11 חודשים סובל מיובש בפה לשון לבנה רוק קצפי לבן עשיתי היבסיה נשלל סיוגרן על ידי פה ולסת וריאמטולוג אני בן 44 יובש חזק בפה לאחר מספר חודשים נשלח עוד פעם לבדיקת igg4 שאין לי מושג מה זה הבדיקה הזאת אוליי תוכלו לעזור לי בבקשה

09/04/2018 | 15:01 | מאת: אבי

לא שותה כדורים עדתי טיפול לפטריה ולפני כחצי שנה ועברה ועדיין הפה יבש ולשון לבנה

09/04/2018 | 15:10 | מאת: אבי

בזמן האוכל מופרש רוק רגיל אין לי בעיה בזמן הארוחה או מציצת סוכריות עשיתי מיפוי לבלוטת הרוק תקין

אבי שלום! ישנן סיבות אפשריות רבות לתחושת יובש פה. למשל סכרת (לעיתים סמויה), הפרעות בבלוטות שונות, רפלוקס (עליית חומצת קיבה), נשימת פה, חרדה ועוד. עליך להבדק ע"י רופא אא"ג מומחה למחלות בלוטות הרוק. בהצלחה.

מנהל פורום בלוטות הרוק