ריח רע מהפה ובלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

02/12/2017 | 16:04 | מאת: איציק

הי, יש לי ריח רע מהפה- והרופא שלי (גסטרולוג) הפנה אותי לרופא מומחה לבלוטת הרוק- האם יכול להיות קשר לבין ריח רע מהפה לבלוטת הרוק? אם כן איך הדבר ניתן לטיפול? תודה.

איציק שלום! קשר בין ריח רע מהפה ובעיות בבלוטות הרוק הוא נדיר. הבעיות השכיחות הגורמות לריח פה הן בעיות שיניים, רפלוקס קיבתי (עליית חומצה מהקיבה), והפרשה אחורית מהאף ללוע. לכן אנו ממליצים תחילה לפנות לרופא שיניים, רופא גסטרו, ובדיקת אא"ג כללית. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק