גוש בפרוטיס שמאל -ממצא ב-US

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

01/12/2017 | 18:24 | מאת: אברהם 2016

לפני כחודש הרגשתי גוש לא כואב מתחת לאוזן-שמיקומו גמיש כשאני נוגע בו . נשלחתי ל-US שתוצאותיו הרלוונטיות הן: ללא לימפדנופתיה חשודה בצוואר. גוש היפוקואי לא וסקולרי 1 ס"מ (בדופלר צבע) בבלוטת פרוטיס שמאל השאלות: מה סוג הגוש הזה ? ומה אמור להיות המשך הטיפול?

אברהם שלום! קשה מאד להתייחס לטיב הגוש בפרוטיס ללא בדיקה גופנית ופרטים נוספים עליך כמטופל. לא כל ממצא חד פעמי בסונר מחייב פעולה רפואית, לעיתים נדרש מעקב בלבד. אנא פנה למומחה בתחום בלוטות הרוק. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק