ממצאים מממוגרף בלוטות הרוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

08/02/2017 | 13:47 | מאת: אסנת

בבלוטת הפרוטיס משמאל - הודגם ממצא בעל מרקם בלתי אחיד, (חלקו היופאקואי חלקו ציסטי) באורך 1.55 ס"מ, רוחב 0.65 ס"מ, ללא זרימת דם בתוכו או מסביבו. בבלוטת הפרוטיס מימין - הודגם ממצא בעל מרקם בלתי אחיד, (חלקו היפואקואי חלקו ציסטי) באורך 1.35 ס"מ, רוחב 0.45 ס"מ ללא זרימת דם בתוכו או סביבו. יש כבר תור לרופא אף אוזן גרון. האם אנחנו צריכים להיות בחרדה עד אז? הבדיקה של בעלי. תודה רבה, אסנת

אסנת שלום! לא ציינת מדוע נעשתה בדיקת אולטראסאונד. קשה להקיש מממצאי הדמיה בלבד על מהות הממצאים והאבחנה. כמובן שחרדה אינה מסייעת בשום שלב של האבחון או הטיפול, ומומלץ להמנע ממנה. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק