שוב בנושא לשאלתי מטה ביררתי ואין

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

06/02/2017 | 13:36 | מאת: גדי

אין רופא כזה זה שייך לתחום א.א.ג??רוב הסיבות קשורות למה ביובש פה לא נתת דוגמא אחת..למרות שנשלל סיגרון תודה

14/02/2017 | 09:45 | מאת: ד"ר גל אבישי

בנושא יובש פה ממליץ לך לפנות למרפאות לרפואת הפה - בבתי החולים (במחלקות לכירורגיה פה ולסתות), באוניברסיטת תל אביב, או בהדסה. רופאי שיניים המומחים ברפואת הפה הם הכתובת הנכונה במקרים של יובש פה. בהצלחה

19/02/2017 | 16:08 | מאת: ד"ר גל אבישי

אין רופא כזה בתחום אא"ג, לכן המלצתי לך על מומחה ברפואת הפה. סיבות ליובש פה - תרופות קבועות מסוגים שונים, חרדות, מחלות גופניות ועוד.

מנהל פורום בלוטות הרוק