בדיקת ראיה בעקבות כאבי ראש

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

30/09/2014 | 10:09 | מאת: שרית

בוקר טוב, אתמול הלכתי עם ביתי בת ה 5.5 לבדיקת עיניים בעקבות כאבי ראש. להלן הממצאים: דיסקית תקינה, מקולה שמורה, גודש ורידים - בשתי העיניים קרנית תקינה, לשכה צלולה, אישון עגול חופשי - בשתי העיניים ראיה 6/6 רופאת הילדים שלנו בחופשה עד יום ראשון, האם הממצאים מצריכים בדיקה דחופה או שניתן להמתין לחזרתה בנוסף, אשמח למספר הסברים על מה זה אומר גודש בורידים תודה, שרית

01/10/2014 | 08:00 | מאת: פרופ' יאיר מורד

על השאלה שלך היה צריך לענות הרופא הבודק... לדעתי מדובר בבדיקה תקינה ואין מקום לדאגה. אני מניח שאם הרופא היה מוצא סימן מדאיג הוא היה שולח אתכם לבדיקות נוספות.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות