שלום פרופ יאיר מורד אני מקווה שתעזור לי בתגובה ברורה וקלה למשמע

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות

05/08/2017 | 22:34 | מאת: אדהם

אני בן 27 יש לי פזילה בעין שמאל ובנוסף לזה עברתי בה ניתוח הפרדות רשתית וקטרקט הפזילה כמעט ולא נראית, ואני בדלימה כי יש כאלה שאומרים כן לתקן ואלה שאומרים לא לתקן כי זה רק יחמיר לך את הפזילה . השאלה אתה כאיש מקצוע הייתה ממליץ לי לעבור ניתוח או לא

06/08/2017 | 02:02 | מאת: אדהם

בנוסף יש לי קוצר ראיה חזק בעין שמאל והיא פוזלת החוצה

06/08/2017 | 09:27 | מאת: פרופ מורד

במחקר שביצענו הראנו כי ניתוח פזילה בעין שלא רואה מצליח בדיוק כמו ניתוח פזילה רגיל. לכן לדעתי כדאי לנתח.

מנהל פורום מחלות עיניים אצל ילדים בניהול עמותת לראות