אימורן וחיסונים לתינוק

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

16/05/2016 | 12:44 | מאת: דורית

בס"ד אני מטופלת עם אימורן בגלל קרוהן ברמיסיה ברוך ה'. ביתי בת החודשיים צריכה להתחיל לקבל חיסונים רוטא פוליו אבעבועות רוח. ממה עלי להישמר? ובאיזה צורה? האם חיסון פוליו שצריכה לקבל בגיל חצי שנה ושנה וחצי היא תקבל? האם יש סיכונים אלי אודה על תשובתכם . תודה רבה

שלום רב לגבי חיסוני רוטה ופוליו - חשוב להקפיד על היגיינה (רחצת ידיים) לאחר כל מגע עם התינוקת ובמיוחד לאחר החלפת חיתולים עד 6 שבועות. לגבי חיסון אבעבועות רוח הניתן בגיל שנה - ישנו חשש רק אם היא תפתח פריחה ובמצב זב רצוי להימנע ממגע כל עוד יש את הפריחה.

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות