תופעות מוזרות לאחר שאיבת שעווה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

11/10/2013 | 12:14 | מאת: בת 19

הי אני חיילת בת 19 ולפני כשבועיים עברתי שאיבת שעווה משתי האזניים,בשבוע האחרון התחילו לי תופעות מוזרות של סחרחורות,כאבי ראש חזקים,בחילות (לא הקאתי) והפרעות משונות בראייה (מתנגשת באנשים בלי לשים לב ושופכת תה שבאה לשתות) אתמול גם הרגשתי שאני עומדת להתעלף,יש לציין שיש לי לחץ דם נמוך ובדרך כלל אינני סובלת מסחרחורות בגללו. הרופאה איבחנה לי אדמומיות קלה באוזן ימין ורופא נוסף אמר שייתכן והתופעות מהשאיבה. שאלתי היא האם זה יסתדר לבד ומה עליי לעשות ולמי לפנות?

13/10/2013 | 08:52 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

שלום, לא בטוחה שכל התופעות שאת מתארת קשורות לשאיבת השעוה מהאוזניים (הפרעות ראיה, התנגשויות, חוסר יציבות בידיים). לפעמים לאחר ניקוי אוזניים יש תחושה של סחרחורת סיבובית, אך זו בדר"כ עוברת תוך מספר דקות. מומלץ לפנות לנוירולוג לבדיקה.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון