הרגשה מוזרה בגרון

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

26/09/2013 | 09:06 | מאת: אירית

שלום רב מזה 4 ימים אני משתמשת ב"אבאמיס(2 טיפות לכל נחיר פעם ביום) ונוטלת 1 כדור אריוס ביום. כאמור הרופא נתן לי הנ"ל לאחר שהתלוננתי על הרגשה שמשהו "תקוע" לי בגרון ולא עוזב אותי. לצערי איני רואה כל שיפור בנושא. איני מרגישה מאומה חוץ מהתופעה הנ"ל, לא נזלת אלרגית, ולא שום תופעה "אלרגית" אחרת. אני תוהה, האם להמשיך את הטיפול הנ"ל שבועיים כמו שהרופא אמר או להפסיק את נטילת התכשירים וללכת לרופא נוסף לשמוע חוות דעת שנייה. מה לדעתך עלי לעשות?

28/09/2013 | 03:58 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

אם אין שום שיפור בסימפטומים לאחר טיפול של שבוע מומלץ לפנות לבדיקה חוזרת של מומחה אף אוזן וגרון.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון