הרגשה מוזרה שבועיים לאחר טיסה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

23/09/2013 | 19:26 | מאת: נטלי

היי.. לפני שבועיים וחצי חזרתי מטיסה שארכה 4 שעות, ומאז יש לי בעיות... קבעתי תור לרופא אוזניים אך הוא רק אחרי סוכות ובנתיים אני ממש מוטרדת. מאז הטיסה האוזניים נפתחות ונסתמות לסירוגין, ויש לי הרגשה מוזרה שבאה און אנד אוף של תופעות בעיקר בישיבה של מעין הרגשת סחרחורת מוזרה... אתאר את זה בדיוק כמו שיושבים במטוס ופשוט הוא באויר, קצת רעידות לא מורגשות מצד לצד, או כאילו אני על איזה קייאק בים עכשיו נמצאת בקטנה... זה בעיקר מורגש בישיבה ובשכיבה. האמת אני מאוד מודאגת, טסתי כבר בעבר התופעות הללו היו ביום הראשון שחזרתי ועברו, אבל אני לא מוצאת מנוח מאז שחזרתי הפעם הזו... אני ממש לא רגועה ... סביר להניח שזו מהאוזן הפנימית אך יש סיכוי שזה יעבור לבד? תודה

24/09/2013 | 07:03 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

שלום, יש סיכוי שהתופעות יעברו לבד. תנסי להקדים את התור לרופא אף אוזן גרון (אולי בעיר אחרת או דרך מוקד חירום).

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון