סוג של נפיחות באוזן שמאל.

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

06/07/2014 | 23:46 | מאת: יוני

תמשתי מלא באוזניות של האייפון והזעתי קצת בתוכן נראה לי ,אני גם נהגתי לנגב את האוזניים עם המגבת אחרי מקלחת ,יכול להיות שהייתי טיפה אגרסיבי. אני הולך לקבוע תור מחר כי בדקתי במכבי והתור שלהם זה רק לסוף יולי...מחר אני אמצא סידור ואקבע תור לשבוע הזה. בינתיים מה לעשות ? כמו מה זה נראה ? אמא שלי אמרה לי שזה היה לה גם וזה עבר לבד...אבל אני מפחד שזה משהו רציני !

09/07/2014 | 09:36 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

שלום, יתכן שמדובר בדלקת בתעלה של האוזן או שמדובר בשעוה תקועה. אתה יכול להבדק גם אצל רופא המשפחה. אם יש דלקת הוא יוכל לתת לך טיפות. בינתיים שמור על האוזניים מכניסת מים.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון