ליחה בגרון

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

16/09/2013 | 09:02 | מאת: טל

שלום אני סובלת כבר שנים מליחה בגרון בגלל שאני לא מצליחה להוציא אותה אני מרגישה את הליחה הבליע והרבה מקרים אני נחנקת כשאני אוכלת עד להכנסת אצבע כדי להוציא את האוכל שנתקע מה לעשות יש איזה תרופה לזה

16/09/2013 | 09:07 | מאת: טל

ביום חמישי האחרון נחנקתי מהאוכל וששתתי כי חשבתי שזה ירד נחנקתי יותר עד שלא יכולתי לנשום מהפה ולהשתעל עד שהכנסתי אצבע לגרון

16/09/2013 | 13:39 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

שלום, מומלץ לפנות לרופא אף אוזן גרון לבדיקה. ליחה בגרון יכולה להופיע כתוצאה מחומציות בגרון, אלרגיה, תרופות, סינוסיטיס כרונית ועוד. הרופא יוכל לנסות להבין את הסיבה לליחה. אם קיימת גם בעית בליעה יתכן שיהיה צורך בבדיקה במרפאת בליעה שתכלול גם בדיקת FEES (בדיקה של בליעת מזונות שונים בזמן הסתכלות על הגרון עם סיב אופטי). בברכה,

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון