נזלת לבנה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

22/03/2014 | 02:05 | מאת: אלינור

שלום! היום זה היום ה10 שאני משתעלת, מנוזלת, צרודה.. לא נבדקתי בימים הראשונים ועכשיו אני ביום השלישי עם התרופות לסינוסיטיס שהרופאה נתנה. (ללא אנטיביוטיקה) לפני כ4 שעות קינחתי את האף, וסליחה על התיאור - היה הרבה. ואני המשכתי לקנח גם כשהחלק העיקרי נגמר. כשהמשכתי לבסוף הופיע נוזל לבן וצמיגי (נראה כמו פליטה של תינוק)... ומאז עברו 4 שעות והאף אמנם פתוח אבל אין לי שום צורך לקנח את האף! בנוסף, בזמן ה4 שעות האלו, יש לי טעם וריח חריף בגרון ובאף.. לא נעים בכלל ולא עובר בשום צורה.. האם פגעתי בעצמי באיזושהי צורה?? האם העובדה שלא טיפלתי בעצמי בימים הראשונים למחלה גרמו לסינוסיטיס? תודה מראש!

22/03/2014 | 23:04 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

לא. אך יתכן שיש לך כעת סינוסיטיס. מומלץ לפנות שוב ללרופא מטפל ולהתייעץ לגבי תוספת אנטיביוטיקה.

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון