אלכוהול

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

05/01/2014 | 01:56 | מאת: גיל

שלום, אני בן 16 לא שותה אלכוהול לעיתים תכופות. עד עכשיו רק פעם אחת שתיתי יותר מלגימה אך לא הגזמתי עדיין חשבתי בצורה רגילה ,הלכתי בצורה רגילה וכו'.. אתמול פעם ראשונה ששתיתי יחסית הרבה, אני לא מכיר את הגוף שלי כשזה מגיע לאלכוהול אז שתיתי ובגלל שלא הרגשתי כלום המשכתי לשתות עד לכדי הקאות , הקאתי משהו כמו 5 פעמים וחבר שלי אמר לי שגם ירקתי קצת דם. אני לא מתכוון לשתות לאחר החוויה הזאת, קמתי הבוקר בלי חמרמורת ורק עם צרבת, אני לא זוכר הרבה מאתמול. מה הדם הזה יכול להיות?אולי קשור לכבד?יש איזשהי סכנה ?

05/01/2014 | 18:53 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

שלום, הדימום יכול להופיע כתוצאה מפגיעה של האלכוהול ברירית הקיבה או מכלי דם ש"נפתח" בשל עוצמת ההקאה, מ"דליות" בושט ועוד. מומלץ להפנות את השאלה לפורום גסטרואנטרולוגיה בכתובת: http://www.doctors.co.il/forum-904

05/01/2014 | 20:44 | מאת: גיל

תודה, שאלתי שם. כמו שאמרתי, רק פעם אחת יצא לי לשתות קצת ובכל שאר הפעמים רק טעמתי לפי מה שאמרו לי אני הקאתי כמה פעמים ואז ירקתי דם אבל לא הרבה. בינתיים נשארה לי טיפה צרבת אבל הכל בסדר חוץ מזה. אם הכל ממשיך כרגיל יש סיבה לראות רופא?

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון