עקצוצים בלשון ונפיחות מתחת ללסת

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

26/10/2016 | 17:36 | מאת: .

שלום, כבר 4 ימים שיש לי עקצוצים בלשון ונפיחות מתחת ללסת(נראה לי בבלוטת הלימפה)בצד שמאל והם מאוד כואבים, ובמיוחד בזמן הבליעה. היום שמתי לב שיש לי מין גולה כזאת מתחת ללשון בקרקעית הפה שניראה לי כי היא גורמת לתחושת השריפה בלשון. מה צריך לעשות?

לגשת בהקדם לרופא אא"ג בהצלחה ד"ר חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון