כוויה בוושט מאוכל רותח

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

11/09/2016 | 10:00 | מאת: קרן

שלום, אתמול אכלתי אוכל רותח וחשתי צריבה חזקה בגרון, מאז כואב לי באיזור, מרגישה שגדל לי משהו בתוך הגרון יתכן וזו שלפוחית אין לי אפשרות לראות, ובנוסף כואב לי כל פעם כאדר אני בולעת רוק. מה ניתן לעשות על מנת להקל על הכאב ומתי זה צפוי לחלוף?

כלכלה רכה וקרה עשויה לעזור. במידה והמצב מחמיר יש לפנות למיון. בהצלחה ד"ר חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

06/03/2017 | 10:51 | מאת: יפה

גם לי זה קרה לפני כיומיים.. בלעתי מאכל רותח והרגשתי את הוושט שורפת עד כדי כך שלא יכולתי לזוז עד שעבר.. מאז כל שתיה חמה/פושרת שאני שותה כואב לי ושורף ממש בוושט ומאז כאבים מקרינים לחזה.. מרגישה כאב גם במזון או שתיה שנכנסים, רוצה לציין שאני אחרי קיצור קיבה לפני 6 שנים.. האם יש מצב שמשהו נפגע??

06/03/2017 | 10:57 | מאת: NOT_FOUND

לפני כיומיים בלעתי מאכל רותח, מרוב שהיה רותח הרגשתי אותו בקיבה בוער עד כדי כך שלמשך חצי דקה לא יכולתי לזוז בכלל ומאז כל מאכל, שתיה חמה/פושרת/קרה אני מרגישה צריבה וסוג של כאב בוושט שמקרין לחזה.. אי נוחות ללא הפסקה כבר יומיים. רוצה לציין שאני אחרי קיצור קיבה כבר שש שנים כמעט- האם יכול להיות מצב משהו נפגע או שיש כוויה? תודה

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון