איבוד שיווי משקל- בת 48

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

21/07/2023 | 08:27 | מאת: יעל

שלום, אני בריאה לא נוטלת כדורים. לחץ דם תקין. משקל תקין וכך גם סוכר ושומנים בדם. ברקע מחסור בברזל. שבוע שעבר החלה תופעה חדשה. מרגישה שעומדת ליפול מאבדת שיווי משקל מתקשה ללכת. זה בא בהתקף ואח"כ נעלם. חשוב לי לציין שאין לי סחרחורת שכל העולם מסתובב. אבל יש אי נעימות ובעיקר חשש בזמן ההתקף. אתמול כבר הופיע מספר פעמים ביום. וניגשתי לרופא משפחה. רצה לרשום בטא היסטין ואז אמר שיש כדור יותר טוב מודאל פורטה. הרוקח אמר שזה גורם לישנוניות ואסור בנהיגה ואני חייבת לנהוג לעבודה וגם מצריכה עבודתי רכוז. קראתי עלון ויש המון תופעות לוואי ובכלל זה כדור פסיכאטרי יש טעם ליטול אותו?שוב בדגש שאצלי זה בוודאות מערכת שיווי משקל. אשמח למענה. וגם ידוע לך למה זה קורה לי פתאום? האם זה זמני? תודה על הפורום

21/07/2023 | 08:32 | מאת: יעל

רציתי רק להוסיף שהיו לי כאבים לא מוסברים בחזה אזור החזה. תקופה מסוימת. זה קרה בשינה כאילו מישהו יושב לי על בית החזה. אח"כ החל להיות גם בזמן קימה משינה. ואחרי שיום אחד הרגתי לחץ באזור החזה בזמן העבודה כאילו מוחצים לי ריאות ניגשתי לרופא נתן משום מה הפניה לקרדיולוג. אק"ג תקין. לחץ דם תקין. היתה בדיקה של CPK -700 בדיקה שגרתית שיוצאת לפעמים בבדיקותדם שאני עורכת. הקרדיולוג רצה שאעשה בדיקת טרופונין- שלח לבית חולים שוב הכל תקין. ואמר שבכל זאת אחזור אליו... כרגע לא חזרתי. וכרגע אין יותר תחושה של אי נעימות באזור החזה צד שמאל. האם זה קשור לאיבוד שיווי משקל?

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון