כתם מדם באף שמשתנה במהלך היום

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

28/06/2023 | 09:30 | מאת: אלינור

שלום רב נחבלתי במהלך ריקוד באף שלי לפני שנה וחצי זה התחיל בשטף דם כחול כהה, לאחר מכן דהה ודהה עד שבאיזשהו שלב נתקע על צבע חום-אדמדם דהוי ונשאר עד היום. מה שקורה בעצם זה שאני קמה בבוקר והאף נראה יחסית טוב, ואז לאחר כמה דק' שוב חוזר הכתם, ושמתי לב שלקראת הלילה לפני השינה הוא שוב נראה טוב ואז חוזר חלילה. למה עם ההשכמה בבוקר ולפני השינה הכתם לא נראה ובשאר היום כן? ומה זה בעצם אומר? האם זה מעיד שזה עוד יכול לעבור לגמרי? מה בעצם קורה שם הדף נשאר כלוא באף או שהוא עדיין בתהליכי החלמה? תודה לך!

28/06/2023 | 09:33 | מאת: אלינור

שכחתי לציין שהחבלה היא באזור האף התחתון כלומר בקצה האף (בשפיץ האף) הימני, בחלק הבשרני שסמוך לנחיריים

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון