בקשה לפיענוח תוצאת בדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

21/04/2023 | 19:55 | מאת: תוצאת בדיקה סטרופוסקופיה

שלום לדוקטור, בסטרוסקופיה קשיחה, המיתרים תקינים ונעים היטב, משמאל בגבול החופשי אקטזיות וקסולריות המתבלטות מעט לכיוון החלל הגלוטי .המיתרים רכים, ישרים תקינים וגלי הרירית מלאים שאר הלוע והגרון על כל חלקיו תקינים. המלצה, לצמצם דיבור. אני מרגישה שהקול שלי מנש השתנה עד כדי שפעם יכולתי לשיר להנאתי והיום כבר לא. מה הסיבה יכולה להיות למרות הבדיקה שעל פניה נראית תקינה. אשמח לקבל חוות דעת נוספת.

לשם חוות דעת יש הכרח בביצוע בדיקה. נא לפנות לרופא בתחום. בריאות פרופ' חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. מנהל מחלקת אא"ג וניתוחי ראש וצוואר. מרכז רפואי אסף הרופא, מסונף לאוניברסיטת ת"א. טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim נייד לקביעת תור 053-9956570

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון